facebook

Астролог зробив страшний прогноз про Керченський міст: чорна дата скоро

Керченський міст був запущений в найбільш несприятливий для цього день і годину

Про це заявив відомий астролог Влад Росс.



«Відкриття автомобільного руху по Кримському мосту відбулося 16 травня 2018 року в 5:30 ранку за київським часом. Момент, коли за нього поїхав транспорт – найголовніший з точки зору “гороскопу” моста “, – розповів Росс.

За словами астролога росіяни «прогадали з датою і часом».

«В такий час ні в якому разі не можна було запускати Кримський міст в експлуатацію. У цей момент Меркурій – планета мостів, руху, шляхів, доріг, транспорту, зв’язків – перебував в квадратурі до Марса. А Марс – це планета руйнувань і катастроф», – додав експерт.

Росс прогнозує, що спочатку процеси руйнування можуть здаватися незначними.

За його словами, щось почне зміщуватися на якісь міліметри, з’являться невеликі перекоси, потім почнуться незворотні процеси. Найбільше, скільки він може витримати – це 7-8 років. Тоді росіяни зрозуміють, що даремно його будували. Можливо, вони зрозуміли це вже зараз. У цьому місці потрібно було споруджувати тунель по типу тунелю під Ла-Маншем, вважає Влад Росс.

Раніше повідомлялося, що росіяни можуть підірвати Керченський міст. Про це повідомив український політтехнолог Володимир Горбач.

Коли президент РФ Володимир Путін вирушив на зустріч країн G-20 в Буенос-Айресі, то там повторював, що боявся підриву мосту українськими катерами, тому вони і були атаковані. Однак експерт вважає, що це лише добре спланований спосіб позбутися мосту, що помітно руйнується.

«Чи можуть вони допустити, щоб цей міст зруйнувався сам, наприклад, під час весняного льодоходу з Азовського моря в Чорне? Звичайно, ні, це ж «сакральна скрепа» для русського міра, гордість Путіна і надія Криму», – зазначив політтехнолог.

Читайте також:  Відкриють кордони та запустять авіарейси: астрологиня назвала рік закінчення війни в Україні

За його словами, росіяни й самі вже помітили далеко не кращий стан, здавалося б, нещодавно побудованого мосту. Однак, якщо свіжі супутникові знімки справжні, Путіну необхідно терміново щось зробити.

Найпростіший спосіб позбутися від проблеми, що вже насувається – підірвати міст і скинути вину на Україну, а «дзвіночком» про те, що Київ нібито планує це зробити, і став інцидент в Азовському морі, додав Горбач.

Крім того, Горбач наполіг – якщо Захід не відреагує на акт агресії Росії, то щось подібне повториться вже цієї зими.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.