facebook

Вакарчук може переламати перебіг виборів президента: експерт зробив неочікувану заяву

Якщо лідер “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук підтримає кандидата у президенти Анатолія Гриценка, той може потрапити до другого туру і виграти у всіх. Про це сказав політтехнолог Олексій Голобуцький в коментарі Gazeta.уа.


Експерт прокоментував сьогоднішню заяву Віктора Чумака про підтримку Гриценка і спільний похід обох на парламентські вибори.

“Гриценко починає реальну роботу, не просто включається у кампанію. Значить, можливо, з’явилися гроші, фінансування.

У Чумака малі рейтинги. Гриценко має третє-п’яте місце, від 6 до 8%. У будь-якому разі це вже мінімум фракція у наступному парламенті. Для цього йому треба добре зіграти на президентських виборах.

Вакарчуку буде важко конкурувати із Зеленським. А от якщо підтримає Гриценка, то допоможе йому потрапити до другого туру. А там колишній міністр оборони виграє у всіх.

Садовий вирішив проводити власну президентську кампанію, яка плавно переходить у парламентську. Щоб знову отримати фракцію — невелику, але ж свою, ніж розчинитися у партійному проекті Гриценка.

З іншого боку, об’єднуватися — це краще, ніж йти самому. З точки зору ресурсів — медіа, людей, грошей. У Гриценка їх мало, а ЗМІ він не має”, – каже політтехнолог.

Читайте також:  Найсильніша людина світу, прикарпатець Василь Вірастюк нестиме олімпійський вогонь (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.