facebook

Видовище не для слабкодухих: в українському місті на дітей впала стеля в школі

В окупованому Росією Севастополі (Крим) у школі №3 обвалилася стеля в коридорі під час перерви.

Інцидент стався 13 грудня о 12:20. Учениця хотіла зняти на відео наслідки ранкової негоди — зі стелі капала вода. За кілька секунд після початку зйомки шматок стелі звалився просто на учнів, повідомляє місцевий сайт “Примечание”.



При цьому адміністрація вирішила не повідомляти про подію батькам, вчителі попросили дітей видалити всі фото- і відеоматеріали.

“Стеля протікла і пішла тріщинами також в одному з кабінетів, батьки побоюються нових обвалів”, — йдеться у повідомленні.

Як повідомили батьки, після інциденту місце падіння стелі обгородили декількома лавочками, по яких стрибали першокласники.

“Їх посадили на уроки, вчитель географії прийшла і сказала — “Діти, видаліть все відео і фото”, — розповідають батьки. — Вона навіть зізналася учням, що зняте “не повинне потрапити в непотрібні органи”.

За словами мами учениці, яка зняла відео, дівчинка неодноразово розповідала батькам про те, що стеля “виглядає погано”. Пішла тріщинами не тільки у шкільному коридорі, але і в декількох кабінетах.

Директор школи Анжела Євгущенко запевнила, що нових обвалів не буде. За її словами, стеля набрякла від дощової води, що потрапила під дах під час шторму, дах школи давно потребує ремонту.

Зараз, за її словами, школа займається у дві зміни: молодші класи вранці, старші класи по обіді. “Буде ремонт, департамент допомагає, все буде добре”, — додала вона.

Читайте також:  У лікарні на Одещині заpiзaли пацієнта: перші подробиці тpaгедії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.