facebook

Прикордонники обстріляли “євробляху”

Одну з запланованих оборудок з переміщення контрабандних сигарет викрили у четвер, 13 грудня, на Буковині прикордонники, спецпідрозділу ДОЗОР та військовослужбовці Чернівецького загону.
Держприкордонслужба у взаємодії з правоохоронними органами зупинили правопорушників на державному кордоні, які були на “євробляхах”.


Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

У ДПСУ зазначили, що на найбільш загрозливі напрямки — на Закарпаття та Буковину було направлено додаткові резерви прикордонного відомства.

Так, одну з запланованих оборудок з переміщення контрабандних сигарет викрили у четвер, 13 грудня, на Буковині прикордонники, спецпідрозділу ДОЗОР та військовослужбовці Чернівецького загону.

“Спочатку в ході патрулювання охоронці кордону виявили автомобіль „Фольксваген“ литовської реєстрації, який їхав у напрямку кордону з Румунією. Водій проігнорував законну вимогу про зупинку, наражаючи при цьому на небезпеку правоохоронців”, — зазначили в прес-службі.

Так, водій не відреагував на попереджувальні постріли вгору та продовжив рух.

“Тому спецпризначенці застосували зброю по колесах легковика. У результаті іномарку зупинено. З автомобіля вискочило кілька молодиків, які вдалися до втечі. Водія автомобіля, жителя Сторожинецького району, прикордонники затримали. До того ж з’ясувалося, що він знаходиться у стані алкогольного сп’яніння”, — розповіли в ДПСУ.

Зазначається, що при здійсненні огляду легковика в багажному відділенні прикордонники знайшли чотири ящики з 2 тисячами пачок сигарет та дві радіостанції.

На правопорушника складено відповідні документи та продовжуються пошуки його спільників.

Читайте також:  Зеленський розповів про новий обмін полоненими з Путіним

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.