facebook

Дівчина, що втратила корону ”Міс Україна”, виходить заміж за бізнесмена Курочку

Дівчина отримала пропозицію вийти заміж на відпочинку в Таїланді

Вероніка Дідусенко, яку позбавили титулу “Міс Україна-2018” через обман і яка втратила корону “Міс України 2018”, на відпочинку в Таїланді прийняла пропозицію руки і серця від українського бізнесмена, засновника і керуючого партнера CFC Consulting Геннадія Курочки. Підприємець повідомив про це на своїй сторінці в Facebook.

“Вона сказала “так”!” – написав Курочка в пості з фотографією коханої. Судячи з геолокації, пропозиція була зроблена на курорті в Таїланді.



Нагадаємо, раніше Вероніка Дідусенко розкрила подробиці скандалу на конкурсі “Міс Україна-2018”. Перш за все Вероніка вибачилася перед організаторами конкурсу краси за те, що приховала той факт, що у неї є дитина. Відзначимо, згідно з правилами конкурсу, учасниці не повинні бути заміжні і мати дітей. За словами Дідусенко, така умова її шокувала. Правила були придумані в 50-х роках і вже неактуальні сьогодні. Тому дівчина оголосила про кампанію проти “дискримінаційної норми” в правилах конкурсу “Міс світу”. “Я буду звертатися до лідерів думок, до організацій по всьому світу”, – заявила тоді дівчина.

На питання журналістів про те, чи стала б вона боротися з подібною дискримінацією, якби її “обман” не розкрився, однозначної відповіді дівчина дати не змогла. Вероніка пояснила, що її перемога була “справжнім шоком” для неї, і думок про те, що буде після конкурсу, у неї не було. Дідусенко зізналася, що про те, що у неї є маленький син, організатори дізналися відразу ж після вручення їй корони.

Читайте також:  Рева у січні виписав собі премій і відпускних на майже 30 тис. грн

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.