facebook

Забили і залишили в покинутому будинку: У Києві знайшли понівечений труп чоловіка

У неділю, 16 грудня, у Подільському районі Києва виявили труп чоловіка, який знаходився на першому поверсі занедбаної двоповерхової будівлі. Близько 16:00 на лінію екстрених служб надійшов виклик, після чого правоохоронні органи виїхали на місце події.


Згідно попередньої інформації, померлий був бездомним. В ході огляду на його тілі були виявлені численні гематоми і синці на обличчі і тілі, однак чи причетні вони до настання смерті, поліцейські поки не пояснюють. Подробиці правоохоронці надавати не побажали, посилаючись на таємницю слідства.

Слідчо-оперативні групи головного управління поліції і співробітники Подільського районного відділу, які працювали на місці, пояснили, що лише розтин покаже, чи було це вбивство або ж чоловік помер своєю смертю.

Нагадаємо, на дитячому майданчику Дніпровського району нещодавно був виявлений труп чоловіка, неблагополучного на вигляд, але не бездомного. Його знайшли гуляючі і відразу ж повідомили про це в поліцію. Померлий лежав на лавці зі спущеними штанами, на його губах була піна.

Читайте також:  Відома прикарпатка розповіла чим зачепив її чоловік

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.