facebook

У Франківську Жогло, Луцький та Ковцун презентували комедію “Секс і нічого особистого”

У Франківську в кінотеатрі “Космос” автори та актори фільму “Секс і нічого особистого” розповіли журналістам про стрічку перед допрем’єрним показом.



Романтична комедія “Секс і нічого особистого” – дітище шоумена Сергія Притули. Сценарій він писав разом зі своїми колегами з “Вар’яти-шоу” Володимиром Жоглом, Валентином Сергійчуком, Володимиром Ковцуном та Віталієм Тильним. Режисерське крісло проекту посіла Ольга Ряшина. Фільм став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Завдяки цьому держава виділила половину коштів, потрібних для створення фільму, а саме 13 млн грн із 26 потрібних.

Актори не приховують, що фільм є рімейком, та кажуть, що пора вже в Україні знімати комерційне кіно.

Франківський актор Роман Луцький розповів, що до України рімейк цього фільму зробила Литва.

“Майже вся Литва пішла на цей фільм. Вона його підтримала. Бокс-офіси (бокс-офіс, – касові збори) були шалені. Тому продюсери звернулись саме до цього фільму, очікуючи на великий бокс-офіс. Хороше авторське кіно – це добре, але потрібно заробляти”, – сказав Роман Луцький.

Також один зі сценаристів фільму Володимир Жогло розповів, що це фільм не так про секс, як про стосунки.

“Секс у фільмі фігурує як перчинка. Невеличкий, пікантний момент. Фільм про банальні стосунки між людьми. Дружба, любов та якісь внутрішні зміни”, – сказав Жогло.

Фільм має рейтинг 16+. Допрем’єрний показ відбудеться сьогодні, 18 грудня, в кінотеатрі “Космос” о 21.20.

Читайте також:  “Тітушка” з Луганська приїхав на Франківщину подивитись, як живуть “бандерівці”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.