facebook

“Україна, ми перемогли! Це така гордість”: Переможниця “Холостяка” виграла міжнародний конкурс краси (фото)

Дівчина, якій вдалось завоювати серце головного холостяка країни у п’ятому сезоні, здобула перемогу в міжнародному конкурсі краси. 27-річна Марина Кіщук стала Super Model Universe 2018, пише 24канал



Конкурс краси Super Model Universe 2018 пройшов 14 грудня у Філіппінах. За головну корону боролись 94 представниці з різних країн світу, однак перемогу здобула 27-річна українка з Глухова Марина Кіщук.

На фінальному нагородженні на сцені залишилось троє кандидаток: Марина від України, представниця Філіппін і Росії. Українка зізналась, що їй було складно стояти у 10 кілограмовій сукні ручної роботи і чекати на результат. Вона додала, що на нагородженні весь зал підтримував свою претендентку, адже конкурс проходив у Філіппінах, однак після того, як журі оголосило “Ukraine”, вона розплакалась і ніяк не могла повірити у свою перемогу.

“Україна, ми перемогли!!! Друзі мої! Це така гордість, божевільний aдрeналін, неймовірні відчуття! Я віддалася цьому конкурсу повністю, ви бачили підготовку! Він був дуже потрібний мені, щоб зрозуміти свої можливості і, як би я не намагалася робити вигляд, що не переймалася, в голові таке творилося! Спасибі величезне за підтримку”

– прокоментувала свою перемогу Марина.

https://www.instagram.com/p/BrZEfQAAv7D/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BrZW4GiA0Dn/?utm_source=ig_embed

Читайте також:  "Ми дали вам незалежність..." Варфоломій уперше висловився після "скандалу" з Зеленським

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.