facebook

На Миколая: на українській трасі в ДТП загинули 6 осіб

На Херсонщині зіткнулися два мікроавтобуси – загинуло п’ять осіб.



Сьогодні, 19 грудня, близько першої години дня на автотрасі між селами Раденське і Великі Копані сталося лобове зіткнення мікроавтобусів «Рено» і «УАЗ» – за попередніми даними, «Рено» занесло, і він вилетів на зустрічну смугу.

На обледенілій дорозі водії транспортних засобів загальмувати не встигли, і в підсумку «Рено» з «УАЗом» перетворилися на купу спотворених конструкцій. Начальник Олешківського райвідділу Держслужби з надзвичайних ситуацій, підполковник Сергій Іванча каже, що людей з уламків п’ятеро рятувальників вирізали гідравлічними ножицями протягом півтори години. Однак мало кого вдалося врятувати. Про це повідомив Kherson.net.ua

У «Рено» загинули на місці ДТП і водій, і двоє пасажирів – дві жінки і чоловік 48-49 років від роду. З «УАЗа», що належить районному підприємству електромереж, дістали бездиханне тіло 59-річного чоловіка, і ще один його 60-річний попутник (всі – жителі міста Олешок і місцевого селища Брилівка) від отриманих травм пізніше помер у районній лікарні. Вижив тільки єдиний 44-річний пасажир. У нього перелом гомілки і серйозний забій грудної клітини. Його також доставили в лікарню.

За словами учасників дорожнього руху, траси під Херсоном після дощу і вдарив слідом за ним морозу перетворилися на подобу крижаного катка. Здійснювати в таких умовах ризиковані маневри і перевищувати швидкість – смерті подібно. Але так як любителі екстремальної їзди у нас не переводяться, аварій з кровопролитними наслідками може бути і більше.

Читайте також:  Архітектор з Прикарпаття після ДТП бореться за життя

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.