facebook

Запросив учнів відсвяткувати: вчитель домагався до підопічних

У домаганні до неповнолітніх звинувачується учитель одного з сіл Черкаського району. У злочині його підозрює мама одного з дітей, який нібито став жертвою злочину. Про це повідомляє телеканал «UA: Черкаси».


В даний момент обидві сторони процесу написали заяви в поліцію. Мати учня, Віолетта Ніс, розповіла телеканалу історію, яка сталася з її сином.

За її словами, вчитель з географії запросив учнів відсвяткувати свято Покрова, приготував їжі і напоїв молодь пивом. Про цю ситуацію мама дізналася два тижні тому.

Свідомі учні вирішили зібрати компромат на вчителя. Мама з дитиною прийшли до директора, щоб попередити її про подібні оповіданнях і від інших батьків. Діти також ходили скаржитися до директора школи – додала жінка.

Варто нагадати, що раніше повідомлялося про те, що у селі Богданівка Кіровоградської області чотирирічного Тимура збив автомобіль, коли він з тіткою катався на санках у провулку. Туди влетів автомобіль. Водій не впорався з керуванням і машину понесло на малюків.

Читайте також:  Відходять на небо корифеї… Від ускладнень коронавірусу відійшла у вічність заслужена артистка Марія Гонта

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.