facebook

Сільське весілля: наречена була красунею не кожен здогадається, що під подолом причина весілля

Запросив мене друг на весілля, а їхати так не хотілося. Адже я тільки жити почав, з села переїхав, водієм в місті працювати влаштувався. Я професіонал і відремонтувати автомобіль можу, а водій, тільки кермом крутить та фафакає.



Ну так от, умовив мене друг. Приїхав я і відразу пити почали. Воно звичайно і в лазні парилися до весілля треба ж готовим бути. Ага.

Наречена була красунею не кожен здогадається, що під подолом причина весілля. Хех. Літа молодії. Гостей, все село прийшли. Привітати та випити всі люблять. Пара звичайно гарна була. Так.

Три дні святкували. Пили, їли, танцювали. Я вже починав думати, що це весілля не закінчиться. Ясна річ не часто я випиваю.

Як завжди на весіллі і бiйка була, наречену вкрали… Я все пропустив.

Засватали мене з дружкою, можна сказати одружили. Дружба був тільки радий. Дружка вона дівка молода, кpов з молоком. Тільки кілограм мабуть сто п’ятдесят, не менше. Красива звичайно, як всі пишки. Весела жартівниця, а я худий і довгий. Навіть соромно якось перед нею. Вона ходить значить за мною як телиця за мамкою. То шматок м’яса хороший покладе, то котлетку, то помідор. Доглядає, а мені ж приємно. Люблю я турботу.

-Так пара красива, – почали всі шепотітися і регочуть.

Я то п’янeнький як би правильно сказати, – радий, що не обділений увагою, але ж як уявив, що дівчина мене і розчавити може так і … Ага.

Багато випив я тоді, може і для хоробрості, зараз на тверезу не згадаєш вже. Відвели мене п’яного до неї в будинок. Ну ясна річ вляглися ми. Що було не скажу, але пообіцяв я після одружується на ній.

Читайте також:  Надя Дорофєєва вагітна первістком від Міші Кацуріна - ЗМІ

Повернувся я з міста, назад в село, трактористом влаштувався. Стали ми з моєю товстункою-реготункою жити разом.

Стільки багато любові я ще не бачив, вона мені і періжечків і кашки з молочком. А я і радий. Чого ж мені ще треба?

Через рік моя пампушка худнути почала і після пoлoгів ще бльшою красунею стала. Аж сам собі заздрити почав, якщо чесно. Така дама зі мною, та до того ж рідна дружина, а ось я навпаки став таким, як вона раніше була. Пузяк такий солідний, ого го …

У доброго господаря, – як кажуть, -кінь під навісом повинен бути.

Ну в загальному живемо потихеньку, весілля те згадуємо, а наше таким же було, може теж хтось одружився, не знаю, брехати не буду. На весіллях всяке буває. Ми любимо один одного, та діток виховуємо. Чого і вам бажаємо.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.