facebook

Прикарпатців очікують теплі вихідні із дощем

У вихідні на всій території України очікується потепління, проте вже до понеділка температура знову опуститься до мінусових показників.


Про це повідомляє Укргідрометцентр, передає Фіртка з посиланням на «Слово і Діло».

У суботу, 22 грудня, температура в усій Україні підніметься вище нуля. У західній частині країни очікується 3-5 градусів тепла, в Чернівецькій області +4… +6, в Івано-Франківській області до 7 градусів тепла. Можливі дощі.

На півночі та в центрі також дощитиме, місцями сніг, температура повітря +1… +3. На сході України трохи прохолодніше – 0-3, прогнозується дощ зі снігом.

У південних областях повітря прогріється до +7 градусів тепла, змінна хмарність, без опадів. Найтепліше буде в окупованому Криму – до 9 градусів тепла, можливий невеликий дощ. У Києві дощитиме, температура вдень +1… +3, вночі -2… -4.

У неділю, 23 грудня, в західних областях трохи похолоднішає – до +1… +4. Крім дощів, можливий також мокрий сніг.

На півночі та в центрі, як і раніше, від +1 до +3, можливі опади у вигляді дощу зі снігом. Аналогічна ситуація на сході – від 0 до +2, у Луганській і Донецькій областях – до 4 градусів тепла, очікується дощ зі снігом.

На півдні України мінлива хмарність, у Херсонській області та в Криму місцями можливий слабкий дощ. Температура повітря +5… +7, в Криму до +9. У Києві очікується дощ зі снігом, температура повітря вдень +1… +3, вночі -1… +1.

Читайте також:  Стали відомі подробиці смepті подружжя підприємців у сауні на Прикарпатті

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.