facebook

Знайшли оголене понівечене тіло жінки

Понівечене оголене тіло 43-річної жінки, прикидане одягом, знайшли на території будівництва на Софіївській Борщагівці під Києвом

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.




“Два дні знадобилося працівникам Києво-Святошинського відділу поліції, щоб встановити підозрюваного у вбивстві. 28-річного мешканця Полтавщини затримано в порядку ст. 208 КПК України та за скоєний злочин йому загрожує довічне ув’язнення”,
– сказано в повідомленні.

Додається, що чоловік вже зізнався у скоєному та надав працівникам поліції свідчення злочину.

Встановлено, що чоловік відбував покарання за вчинення замаху за умисне вбивство і звільнився з місць позбавлення волі в минулому році достроково, а в Київ приїхав на заробітки.

В Софіївській Борщагівці він влаштувався різноробочим на будівництво, де познайомився з 43-річною жінкою, яка приїхала зі Львівщини у пошуках роботи.

У вечір вбивства, після спільного вживання алкоголю, він запропонував своїй знайомій вступити з ним в інтимні відносини, на що вона погодилася. Тоді він і накинувся на жінку: схопив за волосся, бив її головою об металеві труби. Потім узяв дерев’яний брус, довжиною 2 м і продовжував наносити їй тілесні ушкодження. Коли чоловік побачив, що вона мертва, просто прикинув тіло одягом і пішов спати.

Чоловік був затриманий поліцією на робочому місці, на будівництві.

Зараз йому оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу – утримання під вартою. Триває слідство.

Читайте також:  Де ти синочку, зник юний курсант військового ліцею, батьки благають про допомогу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.