facebook

У Франківську відома фірма продає корм для тварин з поліетиленом (фото)

ТМ Рибак пропонує нагодувати кішок і собак кормом власного виробництва, з таємним інгредієнтом.


Про це написала у Фейсбук Kristie Kotsjulim, щоб застерегти власників тварин від недобросоісних виробників, інформує Фіртка.

“На упаковці зазначено такий склад продукту: яловичина першого і другого сорту, субпродукти першої і другої категорії, крупа перлова. Насправді, важко визначити, з чого там дійсно складається ‘корм’, але чітко видно подрібнені поліетиленові плівки.. такі ж, якими обгортають сосиски! Надіюсь, це випадковість, але у двох упаковках плівки були”, – написала жінка.

Втім, як виявилось це далеко не перший випадок, коли вробник замість корму для тварин з субпродуктів та каші додає й поліетилен від сосисок.

Ще одна жінка повідомила Оксана Палюх, що аналогічний “корм” купила для своєї собак.

“Пишу сюди, щоб попередити інших. Купила на днях для нашого пса корм в “Рибаку”. Знайшла в трьох ковбасках (хто бачив, той знає, той корм по формі як ковбаса) неприємний сюрприз у вигляді клейонки від сосисок. Розумію, що вони в корм перекручують все, що не продалося і завернулося, але ж не з клейонкою… Беру його вже не перший і не десятий раз, але схоже на те, що марка по трохи починає псуватись, тому цей раз був останнім.
Якщо берете його маленьким песикам чи котикам, перевірте на наявність таких сюрпризів, бо шматки тої клейонки такі, що котик може легко подавитись. На фото те, що виколупала зі шматка корму розміром 5см”, – написала жінка.



Читайте також:  У мережу виклали відео Писаного Каменю з висоти пташиного польоту. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.