facebook

“Не ведіться на таку х**ню”: чоловік розповів про “схему” обману пасажирів у Blablacar

Лучанин Тарас Ковальчук розповів про поширену схему обману у Blablacar.

У групі “Теревені про Луцьк” у Фейсбук він розповів про випадок, який нещодавно стався із його дочкою.

За його словами, він підвозив дочку до залізничного вокзалу у Луцьку, де вона мала пересісти на автівку, яка довезе її до Львова.

Згідно з профілем у системі Blablacar, водій повинен був їхати легковиком Renault Espacе. Втім, насправді на них чекав бус. На зауваження чоловіка водій заявив, що “я нікого не змушую з собою їхати”.




“А винні у всьому цьому ми, люди, які дозволяємо так з собою поступати. Воно купує бусика, зазвичай з вантажної версії роблячи пасажирську. Потім реєструє декілька профілів на сайті blablacar. І на визначену годину виставляє поїздку в популярному напрямку ніби трьох-чотирьох авто, а приїздить одним бусом, і “вівці”, мовчки ковтаючи це (бо треба їхати, скажуть), сідають і їдуть”,
– висловився чоловік.

“Порада іншим, хто кристується такими послугами… Люди, не ведіться на таку Х***Ю, бо це реально небезпечно їхати з брехливою істотою, на незрозумілиму транспорті, без дозволів на пасажирські перевезення, бо вас дійсно “НІХТО НЕ ЗАСТАВЛЯЄ”, – обурються чоловік.

Також він порадив усім, хто планує поїздку через Blablacar детально розпитувати водія про автівку та читати відгуки на сайті.

Читайте також:  Мама сина дала пораду всім невісткам: якщо вас вже взяли заміж, ви маєте бути вдячні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.