facebook

В Івано-Франківську ветеранів війни привітали квітами та солодощами з нагоди 70-ї річниці перемоги над фашизмом

До 70-ї річниці перемоги над фашизмом Департамент соціальної політики проводить відповідні заходи щодо соціального захисту та соціального забезпечення ветеранів.

1431096395_1


«Майже завершено виплату до 9 травня з коштів державного бюджету. На обліку в Департаменті перебуває більше 6000 ветеранів, з них близько тисячі інвалідів війни, ветерани-афганці, вдови, учасники бойових дій в АТО. Ми підготували квіти і солодощі, провели в Територіальному центрі зустріч з ветеранами війни, які можуть прийти у відділення соціальної адаптації. Також організували для них круглий стіл, щоб обговорити наболілі проблеми», – розповідає директор Департаменту соціальної політики Олександра Заклинська.

Вона також повідомила, що за дорученням міського голови та голови облдержадміністрації соціальні працівники Територіального центру відвідали ветеранів війни, які одиноко проживають і, через стан здоров’я,  не можуть вийти з дому. Для цих мешканців міста також було підготовлено подарунки, вручено вітальні листівки, подяки і грамоти.

Крім того, для підтримки громадських організацій ветеранів підготовлено розпорядження міського голови щодо виділення фінансової допомоги.

У Івано-Франківську постійно ведеться робота щодо підтримки і допомоги ветеранам. Працівники Департаменту соціальної політики моніторять ситуацію, вивчають потреби та забезпечують належний соціальний захист ветеранам – мешканцям міста Івано-Франківська.

Читайте також:  У Бурштині через аукціон продають магазин

Шукайте деталі в групі Facebook