facebook

У Львові син холоднокровно вбив власну матір: Ножем у серце

У Львові нелюд-син убив власну матір, розповіли у відділі коммунікації Національної поліції Львівської області. Чоловік завдав жінці похилого віку пряме ножове поранення у груди врятувати жінку медикам не вдалося.



Однак блискавична реакція і уважність патрульних поліцейських не дала вбивці піти, розповіли правоохоронці.

У четвер, 27 грудня, близько 21:00 інспектори третього батальйону отримали терміновий виклик на вулицю Люблінську. На дроті повідомили, що в квартирі ножем поранили людину. Копи прибули до місця події вже за три хвилини. Підбігаючи до під’їзду, правоохоронці зіткнулися із чоловіком, що вибігав з дому. Його негайно зупинили і поцікавилися, куди це він так стрімко тікає. Не готовий до зустрічі з правоохоронцями, чоловік (а це і був горе-син), почав бурмотіти щось невиразне, плутаючись у свідченнях. Інспектори попросили чоловіка пройти з ними на місце подій.

У приміщенні виявили 67-річну жінку без ознак життя. Пульсу не було, зіниці не реагували на світло. “Швидкої допомоги”, яка прибула на місце, залишалося лише констатувати смерть.

Поруч з тілом сиділа сестра вбитої, яка і викликала поліцію. Вона повідомила, що удар ножем в груди власної матері завдав її син, якого копи привели з собою.

Читайте також:  Провідники взяли "зайця": з'явилися деталі побиття жінки в потязі Маріуполь-Київ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.