facebook

У кремлівської банди закінчуються гроші для “відпускників”? “Дабравольцамі” відправлятимуть “зеків”?

У соцмережах і на місцевих форумах Тюмені



з ентузіазмом обговорюють фотографію, яка опублікована журналісткою Ларисою Некрасовою на її сторінці у «Фейсбуці».

Для кримінальників виправної колонії №1 в Тюмені пропонується поїздка “добровольцем” на Донбас в обмін на амністію 2015 року. Як відомо в рамках даної амністії, в росії планується звільнити більше 200 000 (!) злочинців. Частину з них готують до відправки в Україну в якості гарматного м’яса для весняно-літньої військової кампанії, вважають аналітики.

«На території виправної колонії в Тюмені (вул.Моріса Тореза) зеки вчора “сварґанілі” таку загородочку, на ній написано: “Комісія з відбору добровольців на фронт“. На який – не вказано», – зазначає журналістка.

На фото дійсно видно внутрішній двір ВК № 1, посеред якого кілька людей розправляють червоні полотнища навколо величезного плаката.

Користувачі соцмереж відразу ж винесли свій вердикт: «Мабуть, правду кажуть, що у ЗСУ воюють люди з двома вищими освітами, а в “ДНР” – з двома “відсидками”… Прямо в колонії відбирають «добровольців», бо потім не збереш нікого! Може, ще й шантажують умовністю амністії, боргом … Від людини, яка в «темі», чув, що багатьох будуть амністувати під умовою «добровольцем – в ополчення “ДНР”… Взагалі-то це доказ для Гааги. Стовідсоткове».

Олекса Довбуш (с) для “Український простір Прикарпаття”

Джерела:

http://ura.ru/news/1052207887

http://rusjev.net/2015/05/07/v-tyumenskoy-kolonii-1-otkryili-priemnyiy-punkt-dobrovoltsev-na-voynu-v-ukraine-foto/

http://inforesist.org/iz-tyumenskoj-kolonii-otpravlyayut-dobrovolcev-na-donbass/

Читайте також:  Сім’ям АТОшників дозволять ввозити “нерозмитнені” авто

Шукайте деталі в групі Facebook