facebook

Трагедія обірвала життя артиста “Кварталу 95”: Зеленський розкрив деталі

Відомий український комік Володимир Зеленський розповів про трагедію, яка трапилася в колективі.



Шоумен підкреслив, що дуже дорожить людьми, з якими виріс, і завжди боровся за ці відносини.

У “Кварталі 95” дуже багато акторів з Кривого Рогу – рідного міста Зеленського. Наприклад, Олександр Пікалов, який блискуче грає на сцені екс-Президента України Віктора Януковича.

“Кілька авторів ключових – криворіжці: Вадик, Рома Омаров, Юрка Крапов, з яким ми граємо парні номери. Олена Кравець”, – перерахував Володимир Зеленський.

Також він з теплотою і болем згадав про улюбленого в колективі музиканта, який шість років тому розбився на автомобілі – заснув за кермом. Що цікаво, творчий колектив не забуває свого колегу. Актори щороку приїжджають до Кривого Рогу і приходять до нього на могилу вшанувати його пам’ять.

“Зробили йому гарний пам’ятник, він курив червоні “Мальборо” – ми багато вже не куримо, покидали, тільки коли нервуємо, можемо, але на могилі – це святе”, – розповів керівник “Кварталу 95”.

За його словами, хлопці обов’язково випивають по чарці: “Як він завжди говорив, “дайте мені смердючої дешевої горілки”.

Зеленський додав, що їхній колега був старший за всіх їх, але “його немає вже шість років, і вже ми за нього старші”. “Він заснув за кермом. Таке життя, на жаль”, – додав Володимир Зеленський.

Читайте також:  Їй було лише 23: у боях під Києвом загинула легендарна "Амазонка" Ніна Кваша. Вічна та світла пам'ять

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.