facebook

Чоловік жорстоко згвалтував жінку: Вдарив пляшкою і потягнув в кущі

У середу, 2 січня, чоловіка, який згвалтував жінку прямо в балці, затримали. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Миколаївській області.



1 січня 50-річна жінка розповіла правоохоронцям, що близько 7:00 ранку по дорозі на роботу в балці біля села Трихати невідомий вдарив її пляшкою по голові і згвалтував.

Від шоку та отриманих травм жінка спочатку не могла навіть описати зовнішність злочинця. Лише згодом, оговтавшись, вона згадала, що нападник розповів їй чому зараз робить насильницькі дії. Як пояснив жертві насильник, він таким чином мстить за те, що потрапив до в’язниці за злочин, якого нібито не скоював.

Опитавши місцевих жителів, оперативники дізналися, що дійсно у них є такий односельчанин. Він близько півтора місяці тому звільнився з місць позбавлення волі, де 11 років відбував покарання за вбивство і згвалтування хлопчика, тіло якого ще й намагався спалити. Співробітники поліції швидко прибули додому до 29-річного зловмисника, де він мирно спав. Розуміючи причину візиту правоохоронців, хлопець не став заперечувати свою провину.

Потерпіла зараз перебуває в лікарні. Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 2 ст. 152 КК України “Зґвалтування”, що карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років.

Читайте також:  “Під загрозою смерті познущався над нею”: Чоловік жорстоко згвалтував 18-річну дівчину

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.