facebook

Загибель п’ятьох підлітків: власнику смертоносної квест-кімнати в Польщі висунули звинувачення

28-річному власникові квест-кімнати у польському місті Кошалін, де 4 січня під час пожежі загинуло п’ятеро дівчат-підлітків, висунули звинувачення.


Про це пише АР.

Чоловік на ім’я Мілош С. звинувачений в тому, що він свідомо створив пожежну небезпеку і ненавмисно спричинив загибель дівчат.

28-річний чоловік заперечує звинувачення, але його стан не дозволяє йому дати відповіді на запитання. Обвинуваченому може загрожувати до восьми років ув’язнення.

За даними слідства, найбільш ймовірною причиною пожежі є витік газу з балона обігрівача. Крім цього, в приміщенні були серйозні порушення пожежної безпеки, такі як відсутність аварійного виходу.

Рішення суду очікується в понеділок, прокуратура клопотає про три місяці арешту, поки триватиме слідство.

Нагадаємо, п’ять 15-річних дівчат загинули під час пожежі в польському місті Кошалін, коли проходили квест в закритій кімнаті. За умовами квесту, двері на вихід можна відкрити тільки коли будуть виконані всі завдання. У момент, коли почалася пожежа, дівчата не виконали і половини завдань. У Польщі після трагічного інциденту в квест-кімнаті терміново закрили ще 13 ігрових кімнат.

Читайте також:  Водії фур блокують пункти пропуску на кордоні з Польщею (Відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.