facebook

Терористи стягують техніку до прифронтових територій, – Тимчук

“За дві доби зафіксовано прибуття з території Росії 5-ти конвоїв постачання” Timchuk



Керівник групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук повідомляє на своїй сторінці у Facebook, що бойовики стягують до прифронтових територій техніку та здійснюють перегрупування сил.

“Бойовики продовжують посилене нагромадження у “прифронтовій смузі”, а також безпосередньо на передових позиціях матеріально-технічних ресурсів, одночасно проводячи перегрупування і нарощування боєздатності своїх формувань. Фіксується активне проведення терористами заходів бойової підготовки та відновлення технічної готовності озброєння й військової техніки. За дві доби зафіксовано прибуття з території Росії 5-ти конвоїв постачання”, – повідомив Тимчук.

За його словами, обстріли позицій українських військовиків тривають, найактивніше – на Донецькому та Маріупольському напрямках.

Терористи на своїх сайтах пишуть, що ніч минула спокійно, обстрілів, зокрема в районах поблизу Донецька, Горлівки та Макіївки, не було.

Читайте також:  Перерепост! Вбили хлопця, який 6 разів був в АТО, вбили пострілами в потилицю. Поліція кваліфікує самогубство. А начльнику дали Генерала!

Шукайте деталі в групі Facebook