facebook

Українські 10-класники можуть складати пробне ЗНО

Перевірити свої знання можуть не тільки учні 11-х класів, а й 10-х. Відтак, в останніх є більше часу, аби ознайомитися з типовими запитаннями тестування.


Окрім того, спробувати свої сили можуть і випускники минулих років, які хочуть цьогоріч складати ЗНО. Також перевірити свої знання можуть учні професійно-технічних навчальних закладів, студенти вищих навчальних закладів 1-2 рівня акредитації, які у 2019 році будуть складати ДПА у формі ЗНО.

Скласти пробне ЗНО можна лише з двох предметів, адже сесія буде проводитися впродовж двох днів.

Пробне тестування буде 16 березня і 23-го. До прикладу, 16 березня можна скласти пробне ЗНО лише з української мови та літератури, а вже 23-го, в наступну суботу, безпосередньо учасники можуть обрати для себе будь-який інший предмет із тих десяти, що залишаються, – розповів Ігор Опольський, завідувач кабінету ЗНО обласного інституту післядипломної.

Зареєструватися на пробне тестування можна на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти до 31 січня.

Вартість тесту – 138 гривень.

До слова, у 2018 році найбільше людей складало пробне тестування з української мови та літератури. Також було популярні тести з іноземних мов.

Читайте також:  Навчальний рік 2023/2024: як будуть діти вчитися у школах і до чого готуватися батькам

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.