facebook

У Вовчинцях оформлюють документи на вже зведений спортивний комплекс (фото)

На території села Вовчинець, яке входить до Івано-Франківської міської ради, агропромислова фірма “Злак” оформлює початкові дозвільні документи на будівництво спортивно-оздоровчого комплексу, який, по-факту, уже зведений на 90%.

Нещодавно Івано-Франківська міська рада надала агропромисловій фірмі “Злак” містобудівні умови та обмеження будівництва спортивно – оздоровчого комплексу на вул. Потічній, 1 у селі Вовчинець, інформує Фіртка з посиланням на сайт Побудовано.

Земельна ділянка перебуває у комунальній власності Вовчинецької сільради, її орендує ПАТ “Івано-Франківське племпідприємство”. А сама агропромислова фірма “Злак” виступає суборендарем, згідно з Державним реєстром речових прав на нерухоме майно.

На цій ділянці тим часом стоїть уже збудований комплекс, з вікнами та дахом, але поки без фасаду.

Цей спортивно-оздоровчий комплекс, згідно з рекламними матеріалами, будується як складова житлового комплексу “Затишна Оселя”, яку зводить і продає будівельна компанія “ЛММ Сервіс”.



За даними інформаційно-аналітичної платформи “YouControl”, керівником та співзасновником будівельної компанії “ЛММ Сервіс” є Човганюк Василь Дмитрович. Василь Човганюк разом з сином Володимиром та Угренюком Василем Петровичем є засновниками АПФ “Злак”.

ПРАТ “Івано-Франківське племпідприємство” засновано кількома акціонерами. Контрольним власником є дружина Василя Човганюка – Галина.

Об’єкт будують на цій ділянці:

Читайте також:  ”Це 2019 рік, а не 2013”: Жорстка сутичка активістів з поліцією в Києві шокувала Мережу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.