facebook

В аварії у Волинській області загинув 35-річний житель Коломиї

Сьогодні, 12 січня, близько 11 години на автодорозі, сполученням Луцьк-Ковель, поблизу села Свидники Ковельського району зіткнулися мікроавтобус «Volkswagen T4» та легковий автомобіль «КIA».



Водій легковика загинув на місці ДТП, повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

За кермом автомобіля «КIA», який рухався в напрямку з Луцька до Ковеля, перебував 35-річний житель міста Коломия Івано-Франківської області. Він загинув на місці ДТП, 32-річну пасажирку легковика госпіталізували в реанімацію Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання.

За кермом «Volkswagen T4» перебував 61-річний житель міста Ковель. Його госпіталізували в травматологію медоб’єднання. Пасажира мікроавтобуса, 56-річного жителя Ковельського району, після надання медичної допомоги не госпіталізували.

На місці дорожньо-транспортної пригоди працює слідчо-оперативна група головного управління Національної поліції у Волинській області.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчі відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Читайте також:  На Прикарпатті винуватець ДТП, у якій загинуло 4 молодих людей, відбуватиме 8 років за ґратами

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.