facebook

Олександр Шевченко розповів про те, що таке порох і як з ним боротися

Днями в деяких областях України були розміщені білборди Олександра Шевченка з гаслом «Гарантую! Прибрати порох з нашої оселі».



Одразу ж ці борди звернули на себе увагу українців. В соцмережах розпочалося жваве обговорення про сенси і змісти гасла, пише Фіртка.

Ми звернулися до Олександра Шевченка з проханням прокоментувати про що чи про кого йдеться на цих бордах?

«Якийсь несподіваний ажіотаж викликали ці борди… Адже порох за «Академічним тлумачним словником української мови» – це дрібні частинки, які зависають в повітрі, або осідають на якійсь поверхні. Синоніми – пил, курява… Наше суспільство буквально насичене тим порохом корупції, хабарництва, байдужості, злоби, неправди… Це все як стихійне лихо, яке не дозволяє нам розвиватися, рухатися вперед. Саме цей зміст ми вкладали в гасло на борді. А те, що хтось вкладає якісь інші змісти та аналогії – то це вже предмет їх уяви. Цей порох негативу потрібно раз і назавжди вимести з нашої української хати!», – переконаний Олександр Шевченко.

Цікаво, що команда Олександра Шевченка після появи перших кількох бордів зіштовхнулася з проблемою розміщення цих сюжетів в деяких областях України.

Кілька операторів зовнішньої реклами навіть відмовилися від розміщення цих бордів.

Навіть прості поклейщики бордів розповідають про те, що їх залякували та попереджали про «майбутні проблеми» та втрату бізнесу особи, що називалися працівниками СБУ.

Тому в деякі області навіть приходилося запрошувати поклейщиків з інших областей.

Читайте також:  Травмований і загиблий: стали відомі подробиці двох ДТП на Прикарпатті. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.