facebook

Митники назвали дату: Польща заблокує пропуск авто на кордоні з Україною

Польська сторона припинить митне оформлення вантажних автомобілів в обох напрямках на кордоні з Україною у Львівській області з 12 по 14 січня.



Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби у Львівській області, передає 24 канал.

Зазначається, що таке рішення пов’язане з тимчасовим відключенням електронних сервісів на пунктах пропусків.

“Згідно з інформацією, отриманою від митних органів Республіки Польща, починаючи з 21:00 12 січня по 03:00 14 січня, у пунктах пропуску “Шегині – Медика”, “Краковець – Корчова” та “Рава-Руська – Хребенне” будуть недоступні окремі електронні сервіси, у зв’язку з чим польською стороною не здійснюватиметься оформлення та пропуск вантажних автомобілів з товарами в обох напрямках”, – повідомляють львівські митники.

У відомстві закликають автоперевізників врахувати цю інформацію та обрати альтернативні маршрути та місця перетину державного кордону з Польщею.

Нагадаємо, раніше помічник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян повідомив, що Польща припиняє експеримент з пішохідним переходом на кордоні з Україною в Угринові. Все через те, що громадяни, які перетинають там кордон, почали створювати перешкоди для автомобілістів. Тому, після його закриття, на україно-польському кордоні залишився лише один піший перехід – “Шегині – Медика”.

Читайте також:  Потяг, що зійшов з колії у США, перевищив вдвічі швидкість

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.