facebook

Дружина коломиянина, який трагічно загинув в ДТП на Волині, потребує допомоги

12 січня на автодорозі Луцьк-Ковель, поблизу села Свидники Ковельського району, зіткнулися мікроавтобус «Volkswagen T4» та легковий автомобіль «КIA». Водій легковика з Прикарпаття загинув на місці ДТП.

За кермом автомобіля «КIA», який рухався в напрямку з Луцька до Ковеля, перебував 35-річний житель міста Коломия, відомий прикарпатський баскетболіст Андрій РОМАНИЦЯ. Він загинув на місці ДТП.

32-річну пасажирку легковика – Оксану Романицю, дружину водія, госпіталізували в реанімацію Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання.



“Хто не байдужий, готовий допомогти. 4149 4978 5105 1120. Турковець Ірина Петрівна (сестра Оксани)”, – просять про допомогу в соцмережі рідні.

Андрій Романиця захищав кольори команд БК «Тирлич» (Коломия, граючий тренер), «ДіДіБао» (Камянець-Подільський), «Вамбуд» (Івано-Франківськ). Неодноразово ставав чемпіоном області та всеукраїнських змагань з баскетбол та стрітболу.

У сезоні 2017/18 Андрій грав за колектив першої ліги чемпіонату України БК “Ужгород – УЖНУ – ЗОДЮСШ”.

Додамо, що за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчі відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Читайте також:  За два тижні з аукціону знову спробують продати автомобілі Івано-Франківської обласної ради

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.