facebook

“Очі видають усі почуття”: ненафарбована Маша Єфросиніна у вишиванці з коханим справила фурор у мережі

Телеведуча згадала про кумедний інтернет-рекорд та показала знімок з чоловіком.



Популярна телеведуча Маша Єфросиніна показала ще один знімок в Instagram з відпочинку, на якому красується в стильній синій вишиванці. Телеведуча в сонячних окулярах боса сидить на траві і посміхається.

Знаменитість з гумором згадала про головну Instagram-новину – популярності фото яйця, обігнавшого рекордсменку фотоблогу Кайлі Дженнер. Вона іронічно зазначила, що до такої затребуваності в мережі їй ще далеко.

“Отже, Признавайтесь, хто з вас сьогодні пошкодував, що він не яйце?” – поцікавилася Єфросиніна, звертаючись до фанів.

Багато з них запитали, про яке яйце йде мова, адже не всі користувачі були в курсі мережевих перипетій, інші ж відзначили гумор телеведучої і не залишили без уваги її вбрання.

https://www.instagram.com/p/BsoEZwSlY1d/?utm_source=ig_embed

“Гарна сукня”, “Ой, як смачно. Дуже соковите фото”, “Приголомшлива сукня”, “Приголомшливе поєднання кольорової гами! У вас все так гармонійно і складно!”, “Метелик на квітці!”, “Маша, ви як завжди прекрасні”, – написали фани.

Також знаменитість показала романтичне фото з чоловіком. Вона постала перед шанувальниками без макіяжу, зате з щасливою посмішкою на обличчі.

Шанувальники телеведучої не змогли стримати захоплення, дивлячись на пару, яка виглядала в кадрі умиротвореної і щасливою.

“Мир та любов!”, “Дуже красива і гармонійна пара”, ” Яка гарна пара! “, “Мега красива пара. Ви молодці і приклад для багатьох”, “Дуже помітно, коли дві людини люблять один одного. Очі видають всі почуття, стільки ніжності і тепла. Дійсно приємно дивитися не на награні почуття! Любові Вам до самого кінця,нехай у серці завжди палає цей вогник”, – відзначали спостережливі коментатори.

View this post on Instagram

Высиживаю…

A post shared by Masha Efrosinina (@mashaefrosinina) on

Читайте також:  У Києві поліція зі стріляниною затримала чиновника (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.