facebook

У Франківську чоловік вже кілька років знущається над дружиною та донькою

14 січня 2019 року приблизно о 19:00 до поліції звернулася мешканка Івано-Франківська.


Вона повідомила, що її 33-річний чоловік прийшов додому напідпитку і почав вибивати з ноги двері. Крім того, погрожувати їй та неповнолітній дитині. При цьому вживав нецензурну лайку.

“Жінка пояснила поліцейським, що протягом тривалого часу чоловік вчиняє психологічне насильство щодо неї і їх дочки. Також погрожує її літнім батькам. Неповнолітня дочка змушена пропускати навчання, бо після конфліктів перебуває у стресовому стані. За словами заявниці про це знає класний керівник. Зазначила, що при чоловіку завжди ніж і зброя. Патрульні відібрали у жінки пояснення і заяву. Передали матеріали до міського відділу поліції, що на вул. Бельведерська, 32”, – інформують в прес-службі поліції

Наразі матеріали у дільничного офіцера поліції. Станом на 16 січня із заявницею спілкувалися – не відмовляється від свого повідомлення. Поки кримінальне провадження не відкрито. На днях поліцейські поспілкуються із чоловіком. Про подальші прийняті рішення додатково повідомимо.

У свою чергу ситуацію коментують у Службі безпеки України Івано-Франківської області, працівником якої є вищезгаданий чоловік.

“На превеликий жаль, сімейний конфлікт в родині нашого співробітника триває вже декілька років поспіль. Водночас, жодна зі сторін не ініціює процес розлучення. Керівництво Управління раніше вислуховувало обидві сторони та рекомендувало учасникам конфлікту діяти відповідно до закону. Позавчора наряд поліції вже не вперше прибув на сімейний конфлікт та здійснює перевірку поданої заяви. Наш співробітник перебуває на службі, з ним проведено додаткову профілактичну бесіду”, – пояснюють в прес-службі СБУ.

Читайте також:  Стали відомі подробиці затримання сутенерки в Івано-Франківську (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.