facebook

Чоловік вбив 5-місячну дитину: мати дівчинки шокувала своєю позицією

Кілька днів тому в сусідній Івано-Франківській області загинула 5-місячна донька закарпатки. За словами матері немовля, медиків викликали після того, як дитині вранці стало погано. Лікарі намагалися врятувати дитинку, але їх зусилля були марними.

Нагадаємо, спочатку молода закарпатка переконуала медиків у тому, що дитина впала з ліжка і вдарилася головою. Але згодом зізналася, що її 5-місячну Богданку відлупцював співмешканець. Мовляв, чоловіка серед ночі розлютив плач дитини.

24-річна жінка з цим немовлям та ще однією 3-річною донькою восени переїхала до нього із Закарпаття. Відомо, що тієї ночі чоловік підійшов до візочка, де лежало дитя, та декілька разів вдарив малесеньку дівчинку по голові.

Та вже за кілька днів мати загиблої дитини змінила свої свідчення. Зараз жінка переконує, що її коханий ні в чому невинний і не бив дитину. Переконує, мовляв стався нещасний випадок, а в смерті немовляти винні лікарі. Згодом з’ясувалося, що зараз закарпатка вагітна третьою дитиною. Чому ж жінка, яка втратила доньку, так раптово змінила свою думку і як все було насправді? Дивіться у сюжеті “Сьогодні”.

Читайте також:  Трагічне застілля: на Прикарпатті у ході конфлікту син вбив свого батька. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.