facebook

Антрацит і Красний Луч тепер контролює “уряд ЛНР”, – ІС

Бандформування так званих “казаків” розбиті

26035638



Антрацит і Красний Луч (Луганська область) фактично повністю перейшли під контроль “центрального уряду” так званої “Луганської народної республіки” (ЛНР). Про це йдеться в повідомленні координатора групи “Інформаційний спротив” Дмитра Тимчука у Facebook.

“Міста Антрацит і Красний Луч фактично повністю перейшли під контроль “центрального уряду ЛНР”. Бандформування т. зв. “казаків” розбиті, залишки відійшли до кордону з РФ, більшість “отаманів” або ліквідовано, або ж заарештовано. Нових “місцевих керівників” від “ЛНР” цікавлять вугільний і паливний “бізнес” – відповідні ресурси найперше беруть під контроль у зазначених районах”, – сказано в повідомленні.

Крім цього, зазначено, що в “ЛНР” і “ДНР” тривають масовий перепис і мобілізація будівельної техніки (екскаваторів, тракторів, грейдерів).

“Представники терористичних організацій “на місцях” отримали вказівку забезпечити вилучення великої кількості техніки для будівництва “укріпрайонів” на лінії розмежування сторін”, – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, що, за даними штабу АТО, бойовики “ЛНР” вибили “казаків” із Красного Луча й Антрацита.

Читайте також:  В Широкиному йде бій - "Азов"

Шукайте деталі в групі Facebook