facebook

Кошовий зробив гучну заяву до влади та олігархів: та пішли ви, бабло відбило голову

Шоумен, ведучий і актор студії “Квартал 95” Євген Кошовий розкритикував українських політиків за те що вони обкрадають країну та народ, не створюють нормальних умов для життя в державі, а лише “кричать про демократію”.



Про це артист заявив під час інтерв’ю шоу.

Кошовий зазначив, що йому байдуже на провладних чиновників “зверху”, які дзвонять до “Кварталу” та просять не давати такі гострі жарти про них.

Та пішли вони в одне місце. А чому їм народ телефонує та говорить: “Хлопці, ну не треба, будь ласка”. А вони роблять те саме. Обкрадають народ і підвищують тарифи. Що вони хочуть зробити, чи що вони хочуть довести, я не розумію,– сказав комік.

Він підкреслив, що усі люди створені однаково, лише “голови у всіх різні”.

“У когось вона є, а комусь голову відбило бабло. Ось так просто впала велика монета на голову, і просто його погребло повністю – ось так із землею він повністю закопаний. Потім піднесло кудись – і ось він там сидить, десь у своєму світі, і думає що він правий”, – наголосив Кошовий.

Шоумен зауважив, що у той час, як люди заробляють гроші своє працею, то політики їх крадуть у свого ж народу.

“Кради у своїх же, у таких як ти, не треба красти в народу, ти ж кричиш, що ти за народ. Ти кричиш, що у тебе в країні демократія, кожен з них кричить. Ну так дай демократію”, – обурився він.

Так, Кошовий навів приклад того, що пенсіонери, які живуть закордоном, можуть собі дозволити “злітати з Лос-Анджелеса в Мельбурн, аби просто погуляти”. У той же час, українські люди похилого віку не мають такої можливості.

Читайте також:  Чехія масово депортує українців

“Вони влада хизуються, що у нас найбільше пенсіонерів, то ви зробіть пенсіонерів нормальними пенсіонерами та тоді буде все добре”, – підсумував він.

Додамо, що нещодавно актор студії “Квартал 95” попередив українців про провокації які вже ретельно готуються під ім’ям політичної сили Зеленского.

У відео актор заявив, що “Команда Зеленського” не збирає ніяких мітингів і акцій, а також попередив про можливі провокації з боку конкуруючих політичних сил.

“Ніяких мітингів і акцій ми не збираємо. Ні безкоштовних, ні за гроші. Це все фейк! Будь ласка, будьте розумними не ведіться.”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.