facebook

Буковинець жорстоко катував іноземця у Чехії

Буковинець вчинив злочин на території Чеської Республіки, він катував іноземця молотком та викруткою.



Кіцманський районний суд виніс вирок у справі, яка тягнеться ще з 2007 року. Саме тоді наш співвітчизник працював у Чехії на фірмі «Далекс Трейд». Там він з іще одним співробітником цієї фірми зв`язали потерпілого громадянина Словаччини та катував його, вимагаючи у нього зізнання у крадіжці.

Про це йдеться на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень. Під час катування обвинувачений наносив потерпілому іноземцю удари молотком по пальцям ноги, намагався засунути викрутку під нігті на руці, бив головою об землю, кулаками по обличчю.

Після чого вдягав на нього мішок, коли той був зв`язаний, та пробував прищепити йому щипцями пальці на руках, затикали рот кляпом. Крім того, під час катування обвинувачений прикладав до голови потерпілого пістолет з метою залякати його та отримати зізнання у вчиненні крадіжки.

Під час слідства у Чехії обвинувачений виїхав в Україну, потім переїхав до Росії, працював в Італії, а з 2009 року жив у Франції. У 2012 році вирішив виготовити документи для постійного місця проживання у Франції. Для цього скерували запити про притягнення його до кримінальної відповідальності в Україні, і за результатами було виявлено, що він в 2010 році в Україні оголошений в розшук. Після цього він кілька років перебував під судовим контролем у Франції.

А у 2017 році його екстрадували до України. Під час судового засідання обвинувачений не визнав своєї провини. Проте докази, зібрані слідчими у Чехії та досліджені в Україні довели провину обвинуваченого. Суд визнав його винним у катуванні та призначив умовне покарання терміном два роки, – пише acc.cv.ua.

Читайте також:  Чехія віддасть Польщі спірну територію

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.