facebook

“Зарізав та кинув у підвал”: В Дніпрі чоловік жорстоко розправився з тещею

У Дніпрі чоловiк зарізав свою кохану тещу. В ході досудового розслідування слідчі довели причетність чоловіка до вбивства 62-річної жінки в Самарському районі Дніпра.



Місцевий житель виявив дружину в підсобному приміщенні з ножовими пораненнями, без ознак життя. Поліцейські Самарського ВП почали досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). В ході оперативно-розшукових заходів було відпрацьовано кілька ймовірних версій злочину і проведено ряд судових експертиз, повідомляють в прес-службі ГУ НП в Дніпропетровській області.

«У грудні 2018 під час проведення слідчих дій поліцейські отримали оперативну інформацію про причетність до вбивства колишнього чоловіка дочки загиблої. 18 січня за місцем його проживання був проведений санкціонований обшук і вилучено передбачуване знаряддя злочину-кухонний ніж і одяг, в якому людина була в день вбивства. В ході слідчого експерименту фігурант зізнався у скоєнні вбивства.

В той же день, 38-річного зятя потерпілої затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою затриманому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб. За вчинення умисного вбивства підозрюваному загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  СБУ затримала на хабарі керівника управління Держгеокадастру Івано-Франківщини. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.