facebook

З’явилися подробиці про аварію, яку на Прикарпатті скоїв п’яний водій

Вчора, 21 січня на Косівщині трапилася аварія за участі елітного позашляховика.

Попередньо встaновлено прaвоохоронцями, що 37-рiчний водiй «BMW X5» рухався iз с. Соколiвка в нaпрямку с. Город i вчинив аварiю. Кермaнич не обрaв безпечної швидкостi руху, не впорaвся з керувaнням і виїхaв на зустрiчну смугу руху, де зiткнувся з вaнтaжним автомобiлем «КРАЗ» водій автівки «BMW X5» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забій грудної клітки.

Як з’ясувалося, керманич рухався нетверезим, тому на нього поліцейські склали протокол за ст.130 КУпАП.

Прикарпатський журналіст Віталій Мацьоцький повідомив, що за кермом перебував екс-даішник – Лукинчук Микола, більш відомий за прізвиськом “ЛМ”, який в 2010 році був засуджений за отримання хабара в розмірі 1000 гривень, від водія який нібито перебував в стані алкогольного сп’яніння.

“Також мої джерела повідомляють, що даний експравоохоронець нібито проходив по справі “незаконна торгівля зброєю” (реалізовували АК).
Я також мав справу з цим персонажем, якось він зупинив мене за нібито перевищення швидкості, стоячи з “феном”, та пробував розвести на 500 грн., кажучи що він чує “запашок”, після моєї пропозиції пройти освідчення в медичному закладі, він поміняв суму, та попросив оплатити хоча б 10 літрів пального на АЗС для службового авто, за що був посланий мною “на х..”)))”, – написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук журналіст.

Читайте також:  На Верховинщині з річки витягнули тіло (ФОТОФАКТ)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.