facebook

Боротьба триває: дружина молодого прикарпатця просить допомогти врятувати коханого

Раніше “Галицький кореспондент” розповідав історію молодого хлопеця з Косова – Івана Сорохана.

23-річний юнак родом із невеличкого гірського села Черганівка на Прикарпатті. Раніше, коли в нього відмовили обидві нирки, про нього знімали сюжет для допомоги ТСН. Тоді журналісти дізналися, що батьки хлопця, вже поховали двох його старших братів: одному було 10 років, другому 19.

Івану Сорохану колись робили трансплантацію нирки. Все було ніби добре, але почалися ускладнення. Зараз у хлопця діагноз енцефаліт.

Його дружина Христина Шевчук, попри скептичні прогнози щиро вірить, що усе буде добре:

“22 листопада ми приїхали до лікарні у Франківськ на просте обстеження, що стосувалось трансплантації, а 23 все почалося. Там всі довго думали що ж це, поки 28 Ваня не впав в кому й тоді нас ошелешили діагнозом. Всі казали, що день-два, надії ніякої. От скоро два місяці, попри все НАДІЯ є, в мене вона Є! А ще є ВІРА!!! Він сильний! Він зможе!’”, – пише дівчина.

Христина розповідає, що хлопця знову “ламає” цитомигаловірус. Дороговартісне лікування проводитимуть Цимевеном, мінімум 14 днів:

“Ще у нього нестабільна температура, є пролежень. Почали колоти антибіотик. Та ми не маємо права опускати руки! Боротьба триває. Я щиро вірю, що все буде ДОБРЕ”, – ділиться дівчина

Дружина Івана Сорохана просить молитви, поширення і допомоги, як матеріальної, так і моральної, зокрема від тих, хто стикався з чимось схожим:

“Дякую всім, всім хто з нами, хто тримає кулачки, хто вірить. Без вас всіх ми б не впоралися”, – додає Христина.

Реквізити для допомоги:

4149 4978 5942 9450 Сорохан І.І.

Читайте також:  У Польщі розширили допомогу українським біженцям: хто може отримати 710 злотих

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.