facebook

Автобус з людьми розстріляли під Харковом, багато поранених

У селищі Нова Водолага на Харківщині нетерплячий водій позашляховика розстріляв пасажирський автобус.



Інформація про те, що невідомий відкрив стрілянину біля магазину в селищі Нова Водолага, надійшла в поліцію у вівторок, 22 січня, о 17:05, пише Politeka.

За вказаною адресою одразу ж виїхали керівництво районної поліції, слідчо-оперативна група і сектор реагування патрульної поліції. Вже незабаром правоохоронці затримали 56-річного водія автомобіля Toyota Highlander, підозрюваного в застосуванні зброї.

Поліція з’ясувала, що між власником іномарки і 64-річним водієм автобуса виник конфлікт біля магазину на зупинці. Нібито громадський транспорт заблокував позашляховику виїзд з парковки, поки з салону виходили люди.

Господар Toyota не придумав нічого кращого, як схопити пістолет для відстрілу гумових куль і зробити кілька пострілів у бік автобуса, розбивши скло. В результаті не тільки транспортний засіб отримав механічні пошкодження, а й постраждав випадковий перехожий.

Після цього між дебоширом і водієм маршрутки почалася бійка.

У результаті події в районну лікарню були доставлені водій автобуса із забоєм обличчя, 41-річний пасажир автобуса з забоєм голови, закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та 39-річний випадковий перехожий, який отримав закриту черепно-мозкову травму, забій і опік черевної стінки. Після огляду лікарями трьох чоловіків відпустили додому.

Винуватець госпіталізований у хірургічне відділення медичного закладу з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоями.

Зараз стан здоров’я постраждалих медики оцінюють як задовільний.

На місці інциденту правоохоронці вилучили пістолет, набої та гільзи. Встановлено, що чоловік мав дозвіл на зброю.

Пізніше в групі “Харківські Будні” з’явилося відео, зняте представниками ГО “Безпечна громада”. Місцеві жителі вимагають від поліції чесного розслідування і побоюються, щоб зловмиснику не зійшло все з рук. Під публікацією розгорілася дискусія. Більшість коментаторів не вірять у справедливе покарання для злочинця.

Читайте також:  Смертельна аварія в Яремче: загинула жінка-пішохід

“Беззаконня, корупція, розквіт анархії. Вірною дорогою йдемо товариші. НАТО? Європа? Не смішіть. Як були дикунами, так ними і залишилися”, “Ключове слово “був на джипі”, далі можна не читати, “не бикував би, якби знав що не відкупиться”, – пишуть люди.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.