facebook

«Це точно знак!»: Настя Каменських здивувала шанувальників неочікуваним «вагітним» знімком

Українська співачка і справжня поп-діва Настя Каменських (NK) заінтригувала шанувальників несподіваним знімком з США, де артистка в даний час проводить свою відпустку після напружених трудових днів.



Фото стало черговим приводом для хвилі чуток: Настя знялася у відвертому білому купальнику, продемонструвавши шанувальникам свою підтягнуту “п’яту точку”. На фотографії виконавиця зображена зі спини, проте її тінь лягла таким чином, що здається, ніби у Каменських величезний “вагітний” живіт. Фото опубліковано в офіційному Instagram Каменських.

https://www.instagram.com/p/Bs139v0ALcR/?utm_source=ig_embed

Багато уважних фоловерів Насті Каменських відразу ж вказали в коментарях на цей кумедний нюанс. Також частина шанувальників висловили впевненість, що подібний збіг обставин є справжнім “знаком згори” і Насті необхідно задуматися про те, щоб скоріше стати мамою.

“Тінь забавно лягла. Реально, як вагітна. Це точно знак!, “Вагітна? Нарешті! Пора вже…”, “Настя, а чому тінь вагітна?),”На тіні зовсім інший образ виходить… вагітної дівчини…)) — сполошилися фани Каменських.

Читайте також:  В Україні хочуть посилити відповідальність за викинуті недопалки і сміття

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.