facebook

Мати на очах десятків людей відгамселила ногами 6-річного сина: “Кричала: ненавиджу!”

Свідками жорстокого побоїща стали всі, хто відпочивав на території дитячого містечка в розважальному центрі.

У Запоріжжі жінка прилюдно побила свого маленького сина. Очевидці були приголомшені таким інцидентом, пише ТСН.

“Кричала: ненавиджу, і все в такому роді”, – пригадують свідки. Спочатку на допомогу дитині кинулися відвідувачі, потім адміністратори дитячого центру. Люди говорять, що жінка поводилася неадекватно. “Коли дитину б’ють ногами в спину – це ж не може бути спокійний стан. Всі наші співробітники були збентежені”, – зізнається адміністратор центру Наталія. Коли приїхала поліція, жінка вже прийшла до тями й пояснила, що хлопчик, якого била, її 6-річний син. У розважальний центр вона прийшла з ним і молодшою 2-річною дитиною відпочити. Оскільки і мати, і діти поводилися спокійно – копи їх відпустили.

Однак після поширення відео з камер спостереження історія дістала продовження – соцмережі вибухнули обуренням. “Там не те, що материнського немає нічого, там людяності немає взагалі. Якщо вона на людях, у суспільстві, так поводиться з власною дитиною, уявляю, що вона робить удома”, – писали юзери в коментарях. Згодом з’ясувалося, що жінка, яка ледь не зламала синові хребта, позиціонує себе, як зразкова мати, постить світлини з дітьми і навіть веде блог про те, як правильно виховувати малюків. Свої дії через Instagram жінка пояснила так: “Звісно, всіляке буває, і не варто себе за це страчувати. Я себе за це не страчую”.

Про причини своєї люті вона говорити не хоче та вважає, що ситуація не варта уваги. Жінка закликала дописувачів не драматизувати, а потім і взагалі видалила свій аккаунт. На думку фахівців, така поведінка мами може позначитися на всьому подальшому житті хлопчика. “У хлопчика зростає агресія дуже сильно, саме на маму. Але оскільки він маму любить, він не може дати їй відповідь і це сказати, тому що він маленький – він цю агресію транслює на інших жінок, на дівчат, наприклад, на вчителів, на майбутню дружину. Тобто він її все одно буде виплескувати”, – вважає сімейний дитячий психолог Лілія Алексеєнко.

Читайте також:  Мав неприязні відносини: чоловік вбив чотиримісячного сина (ФОТО)

Після перегляду відео, жінкою зацікавилась і служба в справах дітей. “Ми її візьмемо на облік і далі будемо вже контролювати цю родину, і якщо будемо фіксувати зміни в гіршу сторону, будемо попереджати – навіть розглядати такий випадок, що ми будемо дітей забирати із родини на певний час для того, щоби мати могла переоцінити своє життя”, – запевнила начальник служби у справах дітей у м. Запоріжжя Наталія Сиворакша. Після звернення служби в справах дітей, поліція розпочала перевірку випадку. Якщо блогерку визнають винною, за жорстоке поводження з дитиною їй загрожуватиме адмінарешт або 40 годин громадських робіт.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.