facebook

Івано-Франківські рятувальниці долучилися до світового флешмобу (фото)

Рятувальниці обласного центру долучилися до світового флешмобу.

Захід набув популярності у всьому світі, пише Фіртка з посиланням на Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Працівниці ДСНС підтримали маленьку британку Есмі, яка мріє стати пожежницею. Усю світову спільноту сколихнув допис британки Ханни Саммерс у Twiter, в якому вона поділилася з підписниками новиною, що її 4-річна донька хоче стати хлопчиком аби бути рятувальником.

Жінки з усього світу, які опанували цю небезпечну і героїчну професію щодня на просторах інтернету доводять маленькій Есмі, що вони існують, а її мрія – це не міф, а цілком нормальне бажання, яке не передбачає зміну статі.

Сотні світлин, дописів та звернень твердять – жінка – це не просто випадковість у Службі порятунку, а повноцінна бойова одиниця, яка не поступається чоловікові у виконанні завдань за призначенням. івано-франківські рятувальниці також підтримують 4-річну Есмі.

“Есмі, лови наші вітання! Рятувальниці з українського Прикарпаття передають тобі великий привіт! Всі ми переконані і знаємо, що твоя маленька мрія в майбутньому – стане реальністю!”, – пишуть рятувальниці.




Читайте також:  “Тільки два преперати лікують грип і ГРВІ”: У МОЗ склали цілий список непотрібних ліків

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.