facebook

Повідомили про “таємне весілля” Лорак і Лазарєва

Користувачі мережі “одружили” українську артистку Ані Лорак з популярним в РФ співаком Сергієм Лазарєвим. Більше того, дехто вважає, що у пари нібито є спільна дитина – син Сергія Микита, якого він виховує сам.



Такі думки висловили шанувальники під новим постом Сергія Лазарєва в Instagram. Артист показав, як проводить час у відпустці, однак його фоловерів зацікавив не сам Сергій, а його особисте життя, пише “Обозреватель”.

Раніше Лазарєв показав, що вирушив на відпочинок разом із сином Микитою. Фанати ж припустили, що разом з ними таємно проводить час і Лорак. Фани підозрюють, що артисти вже давно не друзі, а пара.

До того ж дехто з них висловив думку, що, власне, Ані і є мамою хлопчика, яку так ретельно приховував російський співак. Користувачі не виключають, ніби Сергій і Кароліна надали свій біологічний матеріал, а виносила дитину сурогатна мати.

У дискусіях в мережі фоловери висловилися, що Лазарєв і Лорак уже багато років обдурюють суспільство, а нинішній чоловік співачки Мурат був, на їхню думку, прикриттям, щоб приховати роман.

“Кажуть, що вони давно вже одружилися, а Мурат був прикриттям для Кароліни. І дитина у Сергія від Лорак”, – припустили коментатори.

“Більшого абсурду важко уявити, Ані ж іще навіть не розлучена”, – висловилися інші.

Читайте також:  “Він їй усе купує, бо вона з ним спить”: Шокуюча правда про вагітну 13-річну школярку з Рівненщини. Згвалтував 8 разів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.