facebook

Під Києвом жорстоко побили директора відомої української співачки (фото)

Чоловіка виманили за місто.

Сьогодні співачка Оля Цибульська у своєму Instagram розповіла про жорстокий напад, який було скоєно на її директора Олександра. На Олександра напали у середу, 23 січня. Чоловіка виманили за місто, у Бориспіль. Про це пише ТСН.



“Його намагалися викликати на особисту зустріч ще тиждень тому. Під приводом концерту, на який хочуть запросити виступити Олю. У той час Саша перебував у відпустці в Карпатах і фізично не міг бути присутнім на переговорах.

З ним постійно тримали контакт і зажадали зустрічі щойно він повернувся до Києва. Дівчина телефоном представилася менеджером меблевої компанії, попросила виїхати за місто, в Бориспіль”, – розповіла нам представник Олі Цибульської.

На місці Олександра попросили вийти з машини і без причин, раптово почали бити. “Без запитань і пояснень на директора Олі накинулися двоє великих чоловіків – жорстоко били почергово протягом 15 хвилин. Після залишили стікати кров’ю і рівно так само, мовчки, зникли”, – поділилися у прес-службі співачки.

Олександру вдалося якось дістатися автомобіля і викликати швидку. Чоловіка забрали до лікарні і надали першу допомогу.

“Від імені Олександра було написано заяву в Бориспільському відділення поліції. Більше доби директор Цибульської відходив від отриманих травм і пережитого шоку, команда чекала, що поліція прореагує на інцидент. Цього не сталося”, – додала представник Цибульської.

У прес-службі наголошують, що ані Оля Цибульська, ані її директор ніколи не було жодних конфліктів чи сварок, які б могли спровокувати цей інцидент. “Ми жодного разу не переходили нікому дорогу і перебуваємо у повному шоці від події. Якщо на це не звернути максимальну увагу зараз – небезпека загрожує кожному артистові українського шоу-бізнесу. Нам потрібно чітко розуміти, хто ці люди, чого вони хочуть і чи зупиняться перед чимось заради досягнення своєї кримінальної мети”, – говорять у прес-службі Цибульської.

Читайте також:  Залишила записку і лягла на колію: подробиці смерті 19-річної дівчини на Прикарпатті

https://www.instagram.com/p/BtD6KD6nM9-/?utm_source=ig_embed

Сам директор Олі Цибульської людина не публічна, тож прізвища називати не хоче. Однак оприлюднити цю історію вирішив задля того, щоб захистити особисто Олю і попередити колег-артистів про реальну небезпеку.

“Я роблю це не лише для себе чи заради Саші, з яким трапилася ця історія – я впевнена, що люди, які не роблять нічого поганого та чесно працюють, мають спокійно ходити вулицями та не хвилюватися за своє життя”, – прокоментувала сама Оля Цибульська.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.