facebook

“Голос країни 9”: мати двох дітей з дивовижним рок-вокалом “підірвала” шоу

Вікторія Ягнич заспівала хіт улюбленої групи Metallica

У неділю, 27 січня, відбувся другий ефір вокального шоу “Голос країни 9”. Нагадаємо, що тренерами шоу стали Тіна Кароль, Дмитро Монатік, Потап і Дан Балан.

У другому випуску шоу було багато цікавих учасників, але одна з них буквально “підірвала” сцену – 33-річна Вікторія Ягич – мати двох дітей і прихильниця легендарної Metallica виконала на сцені “Голосу країни 9” одну з пісень кумирів. Вікторія пішла в команду Потапа.

“Це реально вибух!!! Успіхів. Спасибі за такий яскравий виступ!”, “То реально просто бомба!!! Її реально треба брати в прямі ефіри!!!”, “Слухайте, з такими жінками Україні нічого боятися”, “Тільки з України такі класні голоси виходять, респект”, “Мати моя жінка! Та це ж богиня!”, – пишуть коментатори під відео в мережі.

Нагадаємо, другий випуск “Голосу країни 9” також запам’ятався яскравими виступами і іноземними гостями. На шоу приїхала дівчина з Підмосков’я, виконавиця з Татарстану і хлопець з Молдови. Крім цього, під час виступу однієї з учасниць Дан Балан використовував кнопку “блок” проти Монатіка.

Читайте також:  Діти згоріли живцем, поки матері пиячили: у поліції розказали деталі моторошної трагедії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.