facebook

Студент-переселенець порівняв війну на Донбасі з “членами” та заявив, що йому не потрібна українська мова

Студента уже виключили з Національної академії образотворчих мистецтв і архітектури.

Студент київської Національної академії образотворчих мистецтв і архітектури Спартак Хачанов у навчальному закладі організував виставку “Парад членів” та заявив, що йому не потрібна українська мова.

Про це в інтерв’ю “the Бабель” розповів викладач НАОМА, воїн АТО Володимир Харченко.

Зазначається, що Спартак Хачанов є переселенцем з Донецької області. Він у приміщенні навчального закладу зобразив українських військових та техніку у вигляді чоловічих статевих органів, наголосивши, що “війна на Донбасі – це коли хлопці міряються членами”. Викладача, який був на фронті, це розлютило, а тому він зруйнував частину експозиції. Володимир Хаченко стверджує, що після цього студент-переселенець почав скаржитися на цензуру в навчальному закладі.




Експозиція Хачанова

Викладач НАОМА наголошує, що студент поводився зухвало та часто пропускав заняття в Академії, а тому його вирішили виключити.

Під час засідання ректорату Хачанов грубіянив науковцям, а коли його ректор попросив спілкуватись українською мовою, той заявив, що “він говоритиме лише російською, бо там звідки він приїхав лише так і спілкуються”.

Відомо, що після такої зухвалості – ректор прогнав студента з аудиторії. Того ж дня студента відрахували з навчального закладу.

“А ще до цього Спартак зробив перформанс “Вишиванка”. Вишиванку на смітник — це для мене плювок у душу. Хачанов каже, що мав на увазі можновладців, які переодяглися у вишиванки, але продовжують робити те, що і робили, корчать з себе патріотів. Ось так етнічний вірмен бачить боротьбу з українськими можновладцями. Уявіть себе пересічним українцем, який приїжджає в Єреван, бере національну шапку і сере в неї. А потім каже: “Це мій протест проти можновладців, які беруть хабарі”. Хачанова цікавить тільки всесвітня слава, у будь-який спосіб. Медійна підтримка йому в цьому допомогла”, – зазначив викладач Академії Володимир Харченко.

Читайте також:  Савченко знову оголосила голодування

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.