facebook

Врaжаюча історія звичайної дівчинки: Школярка кинула школу, створила свій бізнес і вже через 2 роки стала мільйонеркою!

Лів вважає, що не освіта і оцінки — запорука успіху. Можна стати успішним бізнесменом навіть без середньої освіти.

Лів Конлон



– уродженка Великобританії. Школярка кинула школу і стала мільйонеркою. Зараз їй 20 років, у неї свій бізнес, а її стан зараз перевищує мільйон фунтів стерлінгів.

Шкільне цькyвання і шлях до успіху

У школі Лів була відмінницею. Вона добре вчилася і отримувала переважно «відмінно» з усіх предметів. Проте відносини з однокласниками залишали бажати кращого. Однокласники не любили Лів. Вони її всіляко цькyвали і моpдували протягом всього періоду навчання в школі. Дівчина стрaждала, однак не опускала руки.

Реалізуватися на шкільній лаві їй не вдалося. Знайти своє покликання – теж. Тому школярка кинула школу і стала мільйонеркою. Звучить абсурдно, але так і є. Лів пішла зі школи у випускному класі, коли їй було лише 16 років, так і не отримавши атестат. Вона не витримала цькування з боку своїх однокласників, і тому прийняла рішення взагалі піти зі школи.

Мама Лів підтримала дочку. І на те були причини. Дівчинка вже в 13 років зарекомендувала себе, як успішного підприємця. Вона вже тоді займалася своїм маленьким бізнесом за допомогою матері – купувала товари з Китаю, а потім перепродувала їх у своєму рідному місті, накручуючи ціну і одержуючи прибуток. Вже тоді її перший заробіток склав 5 тисяч фунтів стерлінгів (майже 180 тисяч гривень).

Геть освіту і перший мільйон

Лів завжди була розумною дівчиною, але їй була притаманна і підприємницька жилка. Коли дівчина вирішила кинути школу, мама її підтримала, хоча це рішення не було простим.

На той момент її мати намагалася продати свій власний бізнес – у неї була компанія, яка займалася організацією різних тренінгів. Протягом трьох місяців жінка намагалася продати свою компанію, але нічого не виходило. І тут за справу взялася Лів.

Читайте також:  Розбилася насмерть: школярка випала з 13 поверху

Дівчина вирішила, що проблема безуспішного продажу в тому, що приміщення для продажу обставлено неправильно і не схиляє людей до рішення про покупку. Як не дивно, але це спрацювало!

Лів обставила приміщення для продажу, використавши власне дизайнерське бачення. І покупець для бізнесу матері одразу знайшовся. А дівчина після цього вирішила займатися і далі такою діяльністю – організувати компанію, яка займається дизайном приміщення.

Перші заробітки

Робота перший час давалася Лів не легко. Серйозні бізнесмени не ризикують звертатися до послуг молоденької дівчини без освіти й не вирішуються довіряти їй успіх свого бізнесу. Але після перших успішних спроб, потік клієнтів став постійним.

Вже до кінця першого року у своїй ніші Лів заробила 30 тисяч фунтів стерлінгів. А до кінця другого року її прибуток вже склав 1 мільйон фунтів стерлінгів.

Зараз бізнес Лів Конлон активно розвивається і приносить з кожним роком їй все більший прибуток. Сама Лів стверджує, що хоче бути прикладом для інших молодих людей. Так, вона дуже багато працює. У неї 6-7 робочих днів в тиждень, майже немає вихідних, а робочий день триває близько 18 годин. Вона не гуляє і не ходить на вечірки. Але дівчина вважає, що їй це і не потрібно. Вона знайшла себе, проявила свій талант і реалізувалася. До 20 років вона більш успішна, ніж більшість тих, хто закінчив університет на «відмінно».

Це приклад більше для батьків, які так цькyють дітей за оцінки!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.