facebook

Прикарпатки відкрили власний бізнес у США

Дві сестри з Івано-Франківської області відкрили власний бізнес у Чикаго.
Рідні сестри родом з Марківки, що в Коломийському районі. Вони вже багато років живуть у Сполучених Штатах Америки в місті Чикаго, штат Іллінойс.



Понад два роки тому Зореслава та Квітослава Мацьків вирішили зайнятись власною справою. Вони відкрили невеличку крамницю квітів під назвою “The City Garden of Chicago”, повідомляє Дзеркало медіа.

Коли ми приїжджали в Чикаго, виникала проблема купити дійсно гарні квіти. У нас в Україні вже давно були коробки з красивими квітами, а тут, в Чикаго, цього не було. Навіть коли йшли на день народження, гарний букет знайти було нереально. Все було стандартне. Саме тому ми вирішили зайнятись цією справою. Почали спочатку між друзями та рідними дарувати. Люди побачили й почали звертатися: де ви такий букет взяли, дайте номер телефону, чи можете нам зробити, – розповідає Зореслава.
Перших півроку працювали вдома. Пізніше, коли вже з’явилось більше замовлень й довелося шукати приміщення. Так й почали розвиватись. У планах на майбутнє відкрити ще один магазин.

Дівчата беруть участь у різних подіях від української діаспори. Були спонсорами “Ukrainian Fashion Shows” та “Міс українська діаспора”. А нещодавно почали співпрацювати з п’ятизірковим готелем “Four seasons” в Чикаго. Це один з найвідоміших готелів у світі.

Читайте також:  «Он вона його рeштки дoїдає»: у Єгипті акула з’їлa росіянина (ВІДЕО 18+)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.