facebook

Прокуратура розшукує очевидців ДТП на Тисмениччині, у якому загинув водій позашлязовика

24 січня у селі Сілець, Тисменицького району трапилась ДТП. Автомобіль BMW X5 злетів з дороги і зіткнувся з відбійником.


Водій загинув на місці події, пасажир із численними травмами був доставлений у лікарню, пише Фіртка.

Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо даного випадку.

“Прокуратурою Івано-Франківської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відомості про яке 24.01.2019 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за фактом дорожньо-транспортної події, що мала місце 24.01.2019, приблизно о 17.00 год, на Т-подібному перехресті автодороги Н-09 «Мукачево –Львів» та ділянці автодороги в напрямку до села Сілець Тисменицького району (між селами Тязів Тисменицького району та Крилос Галицького району Івано-Франківськоїобласті) з участю автомобіля марки BMW X5, реєстраційний номер АТ0121АТ, який, виїхавши поза межі проїзної частини, зіткнувся із металевим відбійником, унаслідок чого одна особа від отриманих травм загинула на місці події, а інша із отриманими тілесними ушкодженнями доставлена до Івано-Франківської ОКЛ”, – йдеться у повдіомленні прокуратури.

Відтак, у прокуратурі просять просить усіх очевидців смертельної ДТП зателефонувати на «гарячу лінію» за номером: 75-05-76.

Читайте також:  Поблизу Богородчан не розминулися два ВАЗи. Водії у лікарні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.