facebook

Подруга знайденої в чемодані дівчини розповіла шокуючі подробиці трагедії: ”За 2 тижні — 10 хлопців”

Убита в Дніпрі 19-річна Дарина Білоус, тіло якої знайшли у валізі, вела розгульний спосіб життя.

За словами її близької подруги, за два тижні у неї могло бути 10 різних хлопців, ідеться в ефірі телеканалу “Україна”.



“Ніхто не хотів говорити про Дашу з її опитаних друзів, усі відмовлялися і навіть грубили. Вдалося поспілкуватися з близькою подругою і вона розповіла, що дівчина часто змінювала хлопців. Бувало таке, що було 10 хлопців за два тижні. Вона брала з чоловіків гроші. За словами подруги, вони водили її у кафе, гуляли з нею в клубах”, — розповіла журналіст “Говорить Україна” Анна Вусонь.

Крім цього, подруга в ефірі програми по телефону розповіла, що Даша часто брала її з собою.

“Мені це все не подобалося, звичайно, іноді мені навіть було страшно. Мало того, що це були незнайомі люди, то вона ще й впевнено йшла на зустріч, не маючи з собою взагалі грошей, могла сісти в автомобіль і кудись поїхати. Ну, безстрашна людина, розумієте? Сьогодні поїхала в Київ, завтра — туди, післязавтра — сюди, не маючи грошей і повністю довіряючи людині, з якою вперше бачиться. Це дуже страшно! Проведення часу за чужий рахунок — було весело, було круто, там ти була в хорошому місці, з грошима, зі смачною їжею”, — розповіла подруга.

За словами журналістки, яка провела власне розслідування, Дарина спала з чоловіками за гроші:

“Вона могла просто подзвонити чоловікові й попросити позичити, наприклад, 2 тисячі гривень. Вона їх ніколи не повертала, а чоловіки розуміли, що дівчина розплатиться сексом”.

У той же час гроші вона витрачала на одяг, а також відкладала, привозила своїй мамі та молодшій сестрі.

Читайте також:  «Екстрасенси скажуть, чи винен»: мати підозрюваного у вбивстві тернопільської випускниці звернулася до людей із надможливостями

“Приїжджала з якимось хлопчиком, добре одягнена, з квітами, фруктами й цукерками. То Алла Степанівна відлупцювала її цими квітами і вигнала з двору. Дитина поїхала ні з чим”, — розповіла ще одна знайома.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.