facebook

Чоловік намагався проїхати через український кордон з Угорщиною на викраденому в Італії мікроавтобусі

22-річного чернівчанина на мікроавтобусі зупинили на в’їзді в Україну і перевірка показала, що транспортний засіб розшукував Інтерпол як викрадений.

Ввечері 1 лютого прикордонники Чопського загону виявили транспортний засіб, розшукуваний Інтерполом як викрадений.

У пункт пропуску «Тиса» на в’їзд в Україну прибув мікроавтобус «Mercedes Sprinter» під керуванням 22-річного чернівчанина. Під час перевірки документів на автомобіль прикордонним нарядом було зафіксовано спрацювання бази даних «Інтерпол».

По даному фактом охоронці кордону проінформували представників Укрбюро Інтерполу та Національної Поліції. На запит прикордонників, у Робочому апараті Укрбюро Інтерполу відповіли, що транспортний засіб «Mercedes Sprinter» 2006 року випуску викрали на території Італії два місяці тому.

Виявлений мікроавтобус та документи на нього передали співробітникам Національної Поліції. У діях нашого співвітчизника вбачають ознаки кримінального злочину, передбаченого ст.289 ККУ «Незаконне заволодіння транспортним засобом», – повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також:  Єгорова про "продаж України": українців купили з тельбухами, ми колонія, концтабір

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.